Potrebovala sem novi akumulator za avto

Ženske se žal ne razumemo tako v avtomobile kot moški. Sama bi lahko več vedela, glede avta, ampak sem to vedno prepustila možu. Tako sploh nisem vedela, zakaj mi avto noče vžgati, ko je odpovedal akumulator za avto, ker me enostavno te stvari niso zanimale. En dan sem šla na dolgo vožnjo in mi je zmanjkalo tekočine za steklo in veste ,da nisem vedela kje se to natoči. Takrat mi je bilo malo nerodno, ker sem morala na bencinski servis, kupiti tekočino in potem prositi zaposlenega, da mi tekočino natoči v avto.

No pa mi še ni bila šola, da bi se kaj od tega naučila in da bi prišla domov in rekla možu, da naj mi določene stvari v avtu pokaže, ker nikoli ne veš, kaj te doleti, no pa me je kmalu doletelo, da je odpovedal akumulator za avto in spet nisem popolnoma nič vedela, kako in kaj odreagirati. Poklicala sem moža, ki se je moral pripeljati iz službe, ker se sama nisem znašla, saj bi mogoče lahko koga prosila, če bi le imela več poguma. Ne jaz kličem moža, da mora priti in usposobiti akumulator za avto, ker sama ne vem kaj naj naredim.

Ko je mož moj avto popravil in je akumulator za avto spet normalno delal, sem hotela novi akumulator za avto, ker sem se bala, da je slab in da bom naslednjič spet ostala kje na parkirišču. Čeprav moj mož še ne bi kupil novega, sem mu tako dolgo težila, da je vseeno avto peljal in dal novi akumulator za avto, samo da je imel mir. Tako mi je tudi rekel, ko mi ga je pripeljal nazaj, da sedaj ne rabim biti v skrbeh, ker je kupil novi akumulator za avto, da bom varna in brez skrbi. Sem pač takšna, tehnične stvari so za moške in jaz se z avtom ne bom ukvarjala.