Ko je gnojilo za travo pravočasno naneseno, je vse v redu

Še dobro, da smo letos pravočasno nanesli gnojilo za travo na naš vrt okoli hiše, ker smo res dolgo odlašali s tem. Če bi še malce odlašali, bi bilo lahko že prepozno in naša trava ne bi bila pravočasno nahranjena. Sicer res ne vem, kaj je lahko najhujša stvar, ki se lahko posledično zgodi, če gnojilo za travo ni pravočasno naneseno. Enkrat mi je vrtnar že razlagal nekaj o tem, ampak se res ne spomnim. To ni ravno moje področje. Imam strokovnjaka za to, ki ga lahko vprašam in potem naredim točno to, kar mi on reče ter je zadeva rešena. 

Ko je gnojilo za travo pravočasno naneseno, je vse v redu

Imam pa vsaj srečo, da poznam vrtnarja že precej let in vem, da je dober v svojem poslu. Včasih sem sama iskala informacije, in preden sem našla kaj pametnega, je minilo res zelo dolgo časa. Potem me je pa srečala pamet in sem začela spraševati ljudi, ki naj bi se na to spoznali. Vmes sem naletela tudi na takšne, ki niso ravno najbolje vedeli, kaj delajo, ampak počasi so na pot prišli pravi ljudje, ki so zelo dobri v svojem poslu. In med takšnimi se je pojavil tudi vrtnar, s katerim že kar nekaj let uspešno sodelujemo. Naš vrt je pravi raj in trava je vedno lepa in zelena. Predvsem pa enakomerno raste, kar je bil prej večni problem. Lahko, da je v tem trik, da mora biti gnojilo za travo dobro on pravočasno naneseno. Sedaj, ko razmišljam, se mi zdi, da lahko, da smo se nekaj o tem pogovarjali. Nisem pa čisto prepričana. 

Sicer pa najbrž nima smisla, da preveč razmišljam, saj je bilo gnojilo za travo naneseno in naša trava je menda s tem nahranjena in urejena za letošnjo sezono. Lahko, da bo treba gnojilo za travo še enkrat nanesti čez kakšen mesec, ampak to je sedaj še zelo prezgodaj, da bi lahko karkoli rekla zagotovo.