Lamelne pergole so odlična rešitev za prihajajoče poletne mesece

Poletje je pred vrati in vi še ne veste, na kakšen način se boste zavarovali pred močnimi sončnimi žarki. Ena od rešitev, ki postaja vse bolj in bolj zanimiva, so lamelne pergole. Imenujemo jih tudi bioklimatske. Njihova prednost je, da ne nudijo samo zaščite pred soncem, ampak tudi pred dežjem ali snegom, kar je za običajne tende znanstvena fantastika. Odlikuje jih njihova prilagodljivost. Lamele imajo sposobnost filtriranja sončne svetlobe in to izključno po vaših željah. Lahko se jih tudi zapre -na tak način površina izpod pergole ostane suha.

Lamelne pergole so narejene iz aluminija. Z njimi je popolna zaščita pred sevanjem sonca zagotovljena. Želite biti optimalno zaščiteni pred slehernim vremenskim vplivom? Potem so bioklimatske pergole najprimernejša rešitev za vas. Tovrstne pergole so zelo uporabne tudi za tiste, ki bi radi zaščitili večje površine. Ta senčila so lahko izdelana v širši izvedbi, ki nam omogoča, da z njo prekrijemo površino, večjo od petintrideset kvadratnih metrov. Z reguliranjem orientacije lamel imamo popolno kontrolo nad svetlobo. Obenem je zagotovljeno tudi dejstvo, da zrak nenehno kroži na izjemno učinkovit način.

Senčila, kot so lamelne pergole, so odlična izbira, s katero lahko zaščitimo predvsem terase. Njihova življenjska doba je zelo dolga, saj so narejene iz nerjaveče kovine in aluminija. Ne potrebujejo posebnih vzdrževanj. Lamelne pergole upravljamo s pomočjo daljinskega upravljavca, zato so resnično praktične in nudijo visoko stopnjo udobja pri upravljanju. Lahko se odločimo tudi za vgradnjo vremenske postaje, kar bo omogočalo samodejno zapiranje pergole ob pojavu dežja, snega, sonca ali vetra. Tudi njihov videz je zelo prijeten za oko. S pomočjo teh pergol lahko svoji zunanji površini damo tudi izjemno moderno podobo, če jih montiramo v ravni konstrukciji. Skratka, z nakupom lamelne pergole so bili vsi do sedaj zelo zadovoljni. Poročajo o tem, da dobro služi svojemu namenu in se ne obrablja ali kvari, zato nimajo nepotrebnih stroškov vzdrževanja.