Po naključju sem našla ročno izdelane lutke in sedaj razmišljam o nakupu

Nikoli si ne bi mislila, da so ročno izdelane lutke še vedno tako zelo priljubljene. Lahko sicer, da so to pred kratkim ponovno postale, ker jih zagotovo že kar nekaj časa nisem videla nikjer. Lahko pa, da so bile vedno priljubljene, le da sem se jaz gibala popolnoma drugje in tega nisem nikjer opazila. Čeprav sem se gibala zelo veliko tam, kjer ljudje ustvarjajo svoje izdelke in jih prodajajo in mislim, da bi tudi takšne lutke lahko bile tam, pa jih ni bilo.

Po naključju sem našla ročno izdelane lutke in sedaj razmišljam o nakupu

Ko so bili novoletne stojnice postavljene sem jih videla prvič po dolgem časi in moram priznati, da so me ročno izdelane lutke prav presenetile. Res so bile zelo lepe in niti ena ni bila enaka. Nekaj časa sem si jih prav z zanimanjem ogledovala in prodajalka je že mislila, da se resno zanimam za nakup. Žal sem jo morala razočarati, saj sem sem si ročno izdelane lutke le ogledovala in razmišljala, ali bi mi kaj takega pravzaprav lahko prišlo prav. Nisem bila ravno prepričana, da bi bile zame uporabne, ampak so bile, a vseeno zelo lepe in vredne razmisleka za nakup. 

Tisti, dan sem se od prodajalke poslovila praznih rok. Sem pa vseeno pohvalila njeno delo, ker je bilo res hvale vredno. Ko sem prišla domov, res nisem vedela, kam bi lahko dala ročno izdelane lutke, da bi mi krasile stanovanje, ker res nisem imela prav nikjer nobenega prostora zanje. Pa tudi ne vem, ali bi bilo otrokom kaj takšnega zanimivo. Sicer je pri otrocih tako, da dokler nečesa ne kupiš enostavno, ne veš, da jim bo kaj takega všeč. Nekaj časa sem še razmišljala o tem kaj bi in kaj ne bi in o tem pustila idejo na strani. Rekla sem si, da se bo odločitev za to, da ročno izdelane lutke kupim, že sama pojavila ob pravem času.