Stvari, kot so čiščenje odtoka kuhinje, me pošteno razjezijo

Živim sama že kar nekaj let in mi gre kar dobro. Nekako nisem imela sreče v ljubezni in tako sem ostala sama. Tako v hiši živim sama in prav nič mi ni težko, edino takrat, ko pride do tipičnim moških del, ki jih jaz ne morem delati. Tokrat me je razjezilo čiščenje odtoka kuhinje, ker voda enostavno ni tekla v lijaku, ker se je vse skupaj zamašilo. Hotela sem rešiti zadevo sama. Tako sem si malo gledala cevi, če bi jaz to znala razstaviti in potem spet nazaj sestaviti. Seveda me je bilo strah, ker takšnih stvari nisem nikoli počela, saj to so moška dela.

Vseeno sem vedela, da nekdo mora narediti čiščenje odtoka kuhinje in tako lahko jaz poskusim, če pa mi ne bo uspelo, pa še vseeno lahko pokličem strokovnjake. Tako sem se lotila cevi pod lijakom, čiščenje odtoka kuhinje sploh ni enostavno. Ko sem vse cevi odvila, sem videla, da je cev zamašena v zidu, tako da tukaj pa nisem več vedela, kaj naj naredim. Jaz sem upala, da bodo zamašene te cevi pod lijakom, ki se vidijo. Tako je čiščenje odtoka kuhinje iz moje strani odpadlo. Vse cevi sem dala nazaj in poklicala strokovnjake. Kar nekaj dni je trajalo, da so prišli in te dni sem bila res slabe volje. Neprestano sem premišljevala, kako zelo težko je ženski, živeti sami, ker mora vse delati sama, tako ženska kot moška dela, kako bo to v moji prihodnosti, sem se spraševala in se tudi bala. Nisem želela biti več sama in nočem na stara leta biti sama.

Gospod, ki je prišel naredit čiščenje odtoka kuhinje, je to naredil hitro. Cev se je zamašila, a oni, ki se s tem ukvarjajo, imajo zato dobro orodje in hitro naredijo čiščenje odtoka kuhinje, saj že imajo prakso. Sedaj sem to rešila, kdaj pa bo spet kaj narobe, ko bom potrebovala moško roko, pa ne vem.